webPresence
webStarter
webGO
webPremium
webGold
webCommerce
Vergelijk onze producten

 

   


Sunhost is specialist in het ontwikkelen van customized systemen, systemen die speciaal zijn ontwikkeld voor uw bedrijf met precies die eisen en wensen die u heeft.

Als webdevelopers hebben wij een aantal aandachts-punten in ons achterhoofd, waarop wij zullen streven naar perfectie tijdens het ontwerpen van online informatiesystemen. Een kleine opsomming:

>> Uitstraling
  Als u op wilt vallen op internet, dan moet uw site een goede uitstraling hebben. Duidelijke opmaak, grafisch gesmeerd uiterlijk en goed aansluitende tekstopmaak. De ingredienten om een flitsende pagina te maken.
>> Gebruiksvriendelijkheid
  Bij een informatiesysteem hoort een goede interface, waar in een oogopslag duidelijk is op welke knoppen je moet klikken om het gewenste resultaat te krijgen.
>> Veiligheid
  U wilt natuurlijk niet dat iedereen zomaar toegang heeft tot uw informatiesysteem. Alle systemen zijn daardoor beveiligd, zodat het voor vreemden niet mogelijk is om binnen te komen.
>> Robuustheid
  U bent vast wel eens een site tegengekomen waar een fout in zit. U krijgt dan een 'Javascript Error', de door u opgevraagde pagina is niet beschikbaar of een formulier werkt niet. Onze systemen zijn erg robuust, ze zijn speciaal ontworpen voor mensen zonder IT achtergrond, waardoor een goede foutafhandeling noodzakelijk is. Wij besteden extra aandacht aan het grondig testen van uw systeem.
>> Uitbreidbaarheid
  Ieder bedrijf groeit. Bij sommigen gaat het heel snel, bij anderen iets langzamer. Ook uw internetsite zal dus wel eens uitgebreid moeten worden. Als dit gepaard moet gaan met een heel nieuw ontwerp, dan is de eerste versie niet goed gemaakt. Nieuwe elementen moeten met relatief veel eenvoud toegevoegd kunnen worden.

Deze aandachtspunten vormen het skelet van onze produkten. Neem voor de mogelijkheden binnen uw bedrijf contact met ons op voor een offerte op maat.

[ Sunhost - info@sunhost.be ]